Popis
Grahamová múka je celozrnná múka, v ktorej sú okrem samotného zrná zomleté aj otruby, tj. druhý vonkajší ochranný obal zrna. Okrem bielkovín, sacharidov a tukov obsahuje tiež vlákninu, minerálne látky z klíčkov a vitamíny. Obilniny vo svojej celozrnnej podobe majú mnoho predností. Uvoľňujú energiu postupne, obsahujú viac vitamínov skupiny B a minerálnych látok.
Použitie: Na pečenie chleba, buchiet, koláčov, cukroviniek, do knedlí alebo k zahusťovaniu pokrmov.
Zloženie: múka pšeničná grahamová celozrnná, Alergén: lepok
Výživové hodnoty (na 100g): Energia: 1508kJ / 356kcal, Tuky: 2,6g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3g, Sacharidy: 72,1g z toho cukry: 0,6g, Bielkoviny: 10,9g, Soľ: < 0,1g.
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade.
Krajina pôvodu: Česká republika.