Kvalitné prírodné sladidlá ako trstinový cukor, slad, sirup, melasa, med či xylitol (brezový cukor), aj v BIO kvalite, rôzneho druhu (trstinový, ovocný, pšeničný, ryžový, kukuričný) na osladenie jedál a nápojov s vyšším glykemickým indexom, čiže pre diabetikov vhodnejšie ako klasický biely rafinovaný cukor. Vyskúšajte rôzne alternatívy klasického bieleho rafinovaného cukru.
Hnedý kokosový cukor je vyrobený zo sladkého nektáru z kvetov kokosovej palmy. 100% organické, nerafinované, nefiltrované, nebielené prírodné sladidlo, ktoré neobsahuje konzervačné látky.
Trstinový cukor má nezameniteľnú prírodnú vôňu po ovocí, jablku a mede. Môžete ho v kuchyni používať ako bežný cukor. Cukor je v biokvalite, obsahuje navyše melasu.