In Stock

Cukor vanilkový Bio 8g Amylon

0,61 

Bio vanilkový cukor sa používa ako prísada na varenie a pečenie sladkých pochúťok.

Popis

Bio vanilkový cukor sa používa ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Môžete ním posypať koláče, palacinky alebo kaše. Na posypanie múčnikov zmiešajte obsah vrecka so siedmimi lyžicami práškového cukru.

Bio výrobok českej firmy s viac ako 100 ročnou tradíciou.

Zloženie: Bio trstinový cukor, bio bourbon vanilka (min.1,5%).

Výrobok sa vyrába v závode, ktorý spracováva pšeničnú múku, sušené mlieko a sušené vajcia.
Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.

Nutričné hodnoty na 100g:
Energia 1692 kJ / 398 kcal
Tuky 0,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 98,9 g z toho cukry 98 g
Bielkoviny 0,1 g
Soľ 0,01 g

Skladovanie: Skladujte v suchu.

Výrobca: Česká republika

Ďalšie informácie

parameter

Bez gluténu, Bez mlieka

zivly

Zem

Možno by sa Vám páčilo…