Ponúkame vám rôzne prírodné slady, napríklad ryžový, kukuričný či jačmenný ako alternatívu ku klasickému bielemu rafinovanému cukru s vyšším glykemickým indexom. Používajú sa na osladenie pokrmov. Sú zdrojom cukrov a teda aj energie. Obsahujú viac minerálov ako bežný cukor.
Zobrazených 1–12 z 15 výsledkov
-
-
Cukor hroznový Glukopur 250g VP
1,67 €Používa sa ako prírodné sladidlo. Dextróza je monosacharid, ktorý sa vyskytuje v mnohých ovocných plodoch a plodinách (kukurica, zemiaky). Vyrobené z kukuričného škrobu. Podáva sa ako nápoj, t.j. rozpustený vo vode nebo citrónovej šťave. Skladovanie: Skl
-
Cukor vanilkový Bio 8g Amylon
0,63 €Bio výrobok českej firmy s viac ako 100 ročnou tradíciou. Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.
-
Datľový sirup 250g BIO
4,45 €Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
-
Ďatlový sirup 300g Bombus
2,96 €Vyrobený z prezretých datlí. Má výraznú chuť a konzistenciou sa podobá medu. Má nízky glykemický index.
-
-
-
-
Kokosový cukor 400g BIO
4,83 €Cukor z kokosových kvetov je typický svojou jemnou karamelovou chuťou. Sladivosť je rovnaká ako pri bežnom, napríklad trstinovom cukre. Skladujte v suchu a chlade. Krajina pôvodu: Indonézia
-
-
-
Sirup z agáve bio 325ml
5,67 €Bio sirup z agávy vyniká odparovaním šťavy vytekajúcej po narezaní z listov agávy.