KategórieHlavné jedlá Zdravé recepty

Pizza

Cesto:

  • 2 hrnčeky jemných ovsených vločiek
  • 1-2 PL oleja
  • voda

Obloha:

  • BIO pretlak
  • podľa chuti rôzne druhy zeleniny
  • rastlinná mozzarella
  • tempeh
  • rôzne korenie

Ovsené vločky zmiešame s olejom. Postupne pridávame vodu, dokým nebude hmota v konzistencii cesta. Pripravene cesto vyválkame do formy (okrúhla alebo obdĺžnik), ktorú predtým vymastíme trochou oleja. Cesto potrieme pretlakom, pridáme mozzarellu, zeleninu (odporúčame vopred trochu ugrilovať na panvičke s korením), prípadne nastrúhame tempeh. Pizzu dáme piecť do trúby na 20-30 min pri teplote 180°C.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *