Popis
Sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe miso pasty. Oproti shoyu je tmavšia, hustejšia, chuťovo výraznejšia a pri tepelnej úprave si lepšie udrží chuť a vôňu. Naplno zažiari pri príprave studených zálievok, omáčok a pikantných dipov.Je prirodzene bezlepková. Neobsahuje žiadne zvýrazňovače chuti, farbivá ani umelé sladidlá.
Zloženie: Sójové bôby (48,9 %), voda, morská soľ (13,8 %), alkohol (z cukrovej trstiny), fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae). Môže obsahovať glutén.
Alergén: Sójové bôby.
Výživové hodnoty (na 100 ml): Energia: 315 kJ / 74 kcal, Tuky: 0,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g, Sacharidy: 8,3 g z toho cukry: 3,4 g, Bielkoviny: 9,8 g, Soľ: 15,0 g.
Skladovanie: Skladujte na suchom, tmavom a chladnom mieste. Chráňte pred slnečným svetlom.