Popis
Ryžový ocot je tradičná japonská prísada na výrobu sushi. Môžete ale použiť aj ako ochucovadlo pri príprave rizota (pridať do ryže po jej uvarení), šalátov, pomazánok a pod. V porovnaní s klasickým umelo fermentovaným octom je ryžový ocot sladší, menej kyslý a veľmi jemný. Vyrobený prírodnou fermentáciou.
Prípadný kal či usazenina je prirodzený jav a neznamená, že ocot je pokazený.
Zloženie: voda, celozrnná ryža BIO, ryžové otruby BIO, aspergillus oryzae (koji)
Výživové hodnoty (na 100g): Energia: 59kJ / 14kcal, Tuky: 0g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g, Sacharidy: 0g z toho cukry: 0g, Bielkoviny: 0g, Soľ: 0g.
Skladovanie: Skladujte na chladnom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Japonsko.