Popis
Chuť voňavého domáceho pečiva ovplyvňuje množstvo ingrediencií. Múka významne vplýva na kvalitu, štruktúru, farbu i vôňu čerstvo napečených dobrôt.
Pokiaľ sa múka ocitne vo vašej kuchyni, putuje dlhou cestou. Vzácne a výživné zrná prechádzajú viacfázovým procesom výroby. Do klasickej práškovej podoby sa dostávajú postupným drvením, riedením a dôkladným čistením. Pri príprave pokrmov ponúkajú široké spektrum možností a experimentovania.
Zloženie: Špaldová múka, Obsahuje lepok.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1446 kJ / 345 kcal
tuky 1,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 63,9 g z toho cukry0 g
bielkoviny 16,7 g
soľ 0 g
Použitie: Jemne mletá biela špaldová múka je vhodná na priame použitie a všetky druhy pečenia, na prípravu palaciniek, na zahustenie pokrmov.
Krajina pôvodu: Maďarsko