Popis
Cukor z kokosových kvetov sa vyrába z nektáru z kvetov kokosových paliem. Jeho jemná chuť sa podobá skôr na chuť karamelu. Sladivosť je porovnateľná s klasickým bielym repným cukrom.
Toto prírodné sladidlo má široké využitie v studenej aj teplej kuchyni. Môžte ho použiť do nápojov, smoothies alebo len tak do čaju. Používa sa tiež pri príprave granol, palaciniek, nepečených dezertov či ranných kaší.
Zloženie: cukor z kokosových kvetov.
Výživové hodnoty (100 g): Energia: 1598kJ / 382kcal, Tuky: 0g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g, Sacharidy: 93g, Cukry: 90g, Vláknina: 0g, Bielkoviny: 0g, Soľ: < 0,09g. Krajina pôvodu: Indonézia.
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade.