Skladujte na tmavom a chladnom mieste do 22 C. Pri nízkej teplote môže byť produkt zakalený prípadne stuhnutý, pri izbovej teplote sa tento efekt stratí. Po otvorení spotrebujte najneskôr do 3 mesiacov. Dávkovanie: vnútorne – ráno (nalačno) a večer (pred
Skladujte na tmavom a chladnom mieste do 22 C. Pri nízkej teplote môže byť produkt zakalený prípadne stuhnutý, pri izbovej teplote sa tento efekt stratí. Po otvorení spotrebujte najneskôr do 3 mesiacov. Dávkovanie: vnútorne – ráno (nalačno) a večer (pred
Používa sa ako prírodné sladidlo. Dextróza je monosacharid, ktorý sa vyskytuje v mnohých ovocných plodoch a plodinách (kukurica, zemiaky). Vyrobené z kukuričného škrobu. Podáva sa ako nápoj, t.j. rozpustený vo vode nebo citrónovej šťave. Skladovanie: Skl