KategórieRaňajky Zdravé recepty

Pšenová kaša BZL

  • 1 šálka pšena
  • 1 čl riasy Arame
  • 100g BIO figy
  • 100 g BIO nesírené hrozienka
  • 1 čl korenia 5-tich vôní
  • 1 pl karobu
  • 4 ks jabĺk
  • ovocienka na dosladenie
  • instantná pšenová kaša


Uvaríme pšeno v pomere 1:4 s riasou. Pšeno varíme 20 – 40 min. Do vody zmiešame figy, hrozienka, korenie 5-tich vôní, karob a varíme 0,5 hod. Pred dovarením pridáme nakrájané jablká, zmes rozmixujeme a zahustíme instantnou pšenovou kašou. Vzniknuté ovocné pyré, ktoré podľa potreby dosladíme ovocienkou, podávame s uvareným pšenom. Kašu dozdobíme BIO kokosom.

Podporuje element ZEM – žalúdok, slinivku a slezinu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *