Popis
Tapiokovú škrob sa môže používať ako náhrada bežnej pšeničnej múky v pekárskej výrobe na zvláčnenie cesta, zahusťovanie, či výrobu dezertov či pudingov. Je jemne mletý, bezlepkový a má neutrálnu chuť.
Vyrába sa z bielej dužiny hľúz manioku jedlého. Tapioca má v zdravej bezlepkové kuchyni široké využitie od zvláčnenie cesta, k zahusťovanie až k výrobe dezertov a pudingov, spestrenie nápojov a čajov.
Zloženie: Prirodný tapiokový škrob
Výživové hodnoty (na 100g): Energia: 1455 kJ / 348 kcal, Tuky: 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 87,1 g z toho cukry: 0 g, Bielkoviny: 0 g, Soľ: 0,02 g.
Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.
Krajina pôvodu: Thajsko.