Popis
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky.
Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko mesiacov fermentuje bez regulácie teploty, potom sa lisuje a ďalej fermentuje prírodným spôsobom v drevených sudoch. Tamari vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa z tekutiny, ktorá sa pri fermentácii misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov a jačmeňa, ktorá sa používa ako korenie.
Zloženie: Voda, sójové bôby, morská soľ, aspergillusoryzae (koji).
Skladovanie: Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do 10°C.
Odporúčané použitie: Použiť ju môžete na ochutenie polievok, omáčok, zelenín, mäsa, šalátov a podobne.
Krajina pôvodu: Japonsko