In Stock

Natural Jihlava Ryžový ocot sladký 250ml

5,50 

Ryžový ocot je tradičná japonská prísada na výrobu sushi. Môžete ale použiť aj ako ochucovadlo pri príprave rizota (pridať do ryže po jej uvarení), šalátov, pomazánok a pod.

SKU: 2828 Kategórie: , Tag:

Popis

Ryžový ocot je tradičná japonská prísada na výrobu sushi. Môžete ale použiť aj ako ochucovadlo pri príprave rizota (pridať do ryže po jej uvarení), šalátov, pomazánok a pod. V porovnaní s klasickým umelo fermentovaným octom je ryžový ocot sladší, menej kyslý a veľmi jemný. Vyrobený prírodnou fermentáciou.

Prípadný kal či usazenina je prirodzený jav a neznamená, že ocot je pokazený.

Zloženie: voda, celozrnná ryža BIO, ryžové otruby BIO, aspergillus oryzae (koji)

Výživové hodnoty (na 100g): Energia: 59kJ / 14kcal, Tuky: 0g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g, Sacharidy: 0g z toho cukry: 0g, Bielkoviny: 0g, Soľ: 0g.

Skladovanie: Skladujte na chladnom a tmavom mieste.

Krajina pôvodu: Japonsko.

 

Ďalšie informácie

Vlastnosti

bio, vegan

Objem

250

Druh

ryžový

Značka

Natural Jihlava

Možno by sa Vám páčilo…