Popis
Miso je jednou z hlavných kulinárskych surovín Ázie.
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, ktorá sa používa najmä na prípravu miso polievok, na ochutenie restovaných jedál, do marinád, dressingov, omáčok a pod.
Toto miso je nepasterizované a je vyrobené prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani umelé farbivá.
Zloženie:
Sójové bôby bio
jačmeň bio
morská soľ
aspergillus oryzae (koji)
Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota: 768 kJ/ 183 kcal
Tuky: 5,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy: 18,9 g
z toho cukry: 11,5 g
Bielkoviny: 11,1 g
Soľ: 11 g
Krajina pôvodu:
Japonsko