KategórieHlavné jedlá Zdravé recepty

Koložvárska kapusta

  • 250 g natural ryže
  • 500 g kyslej domácej kapusty
  • 200 g údeného Tempehu
  • 1 cibuľa
  • čierne korenie
  • rasca
  • morská soľ
  • morská riasa Arame

Uvaríme si ryžu v pomere 1:3 s morskou riasou a štipkou soli. Na panvici si orestujeme cibuľu, pridáme do nej kapustu nakrájanú na menšie kúsky. Ak nie je kapusta ochutená, pridáme korenie a rascu. Ku kapuste pridáme uvarenú ryžu a na záver nastrúhame nahrubo údený tempeh. Do receptu môžeme ešte pridať v prípade záujmu červenú papriku, takisto sójovú omáčku na dochutenie.

 

Podporuje element Kov – pľúca, hrubé črevo, ale aj element Drevo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *