Popis
Puding čokoládový bez lepku bio AMYLON
Zloženie: bio kukuričný škrob*, bio odtučnený kakaový prášok* (20%). * z ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu:
1) z odmeraného 1/2 l mlieka odlejeme asi 2/3 do varnej nádoby
2) do mlieka vo varnej nádobe pridáme 2 PL cukru a privedieme k varu
3) do zvyšku mlieka v pohári vysypeme obsah vrecka pudingu
4) dobre rozmiešanú zmes vylejeme z pohára do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty
Hotový puding je určený na priamu spotrebu. Ale môže sa tiež pridávať do plniek pre torty a zákusky – stačí za studena zmiešať s maslom a vymiešať krém.
Tip: puding možno pripraviť aj s rastlinnými náhradami mlieka, ako je ovsený, ryžový, či sójový nápoj.
Výživové údaje na 100g hotového výrobku, pripraveného podľa návodu s mliekom (1,5% tuku) a cukrom.
Skladovanie: Skladujte v suchu.