Popis
Slivky Umeboshi sú kôstkovité plody, ktoré rastú v Japonsku. Ume je ovocný strom a väčšinou sa prekladá ako slivka, ale vo skutočnosti je to odroda marhule. Plody nemožno konzumovať surové priamo zo stromu. Slivky sa najskôr umyjú a potom sa sušia na ryžových rohožiach niekoľko dní a nocí. Potom sa nakladajú s červenými lístkami rastliny Shizu as morskou soľou. Nechávajú sa niekoľko rokov v drevených kadiach fermentovať. Slivky Umeboshi dokážu zahnať únavu a celkovo skvele vyladiť váš organizmus. Viac ako tisíc rokov sa užívajú pri nechutenstve, žalúdočných problémoch, prechladnutí, kašli aj horúčkach.
Zloženie:
Umeboshi slivky bio
shizo
morská soľ
Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá.
Použitie: Do jedál ako dochucovadlo.