Popis

Slivky Umeboshi sú kôstkovité plody, ktoré rastú v Japonsku.
Ume je ovocný strom a väčšinou sa prekladá ako slivka, ale vo skutočnosti je to odroda marhule.
Plody nemožno konzumovať surové priamo zo stromu.
Slivky sa najskôr umyjú a potom sa sušia na ryžových rohožiach niekoľko dní a nocí.
Potom sa nakladajú s červenými lístkami rastliny Shizu as morskou soľou.
Nechávajú sa niekoľko rokov v drevených kadiach fermentovať.
Slivky Umeboshi dokážu zahnať únavu a celkovo skvele vyladiť váš organizmus.
Viac ako tisíc rokov sa užívajú pri nechutenstve, žalúdočných problémoch, prechladnutí, kašli aj horúčkach.
Zloženie:
Umeboshi slivky bio
shizo
morská soľ
Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá.
Použitie:
Do jedál ako dochucovadlo.

Ďalšie informácie

Parameter

, ,

Živly