Popis
Pikantná švajčiarska čokoláda s malými kúskami kandizovaného zázvoru, ktorý zaženie rannú nevoľnosť a nevoľnosť z cestovania. Obsah kakaovej sušiny minimálne 55%.
Je sladená sušenou trstinovou šťavou Rapadura a prírodným cukrom Cristallino. Obsah kakaovej sušiny minimálne 55%.
Kakaové plody sa zberajú ručne, bôby sa fermentujú na mieste a potom sušia pod tropickým slnkom. Bôby sa pražia až vo Švajčiarsku tradičným spôsobom. Sušená trstinová šťava Rapadura sa vyrába v Planeta Verde v Brazílii. Trstinová šťava sa šetrne zahusťuje pomalým odparovaním bez odstránenia melasy. Rapadura obsahuje cez 1,5% minerálnych látok.
Táto čokoláda je obľúbená u nastávajúcich mamičiek pri tehotenskej nevoľnosti.
Výrobok pochádza z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čiže spravodlivý obchod garantuje farmárom z rozvojových krajín spravodlivú odmenu a zakazuje otrockú či detskú prácu. Prvotriedne kakao sa vykupuje od združenia farmárov Conacado v Dominikánskej republike a El Ceiba v Bolívii.
Táto čokoláda je obľúbená u nastávajúcich mamičiek pri tehotenskej nevoľnosti.
Zloženie: Sušená trstinová šťava Rapadura, prírodný trstinový cukor Cristallino, kakaová hmota, kandizovaný zázvor 15% (zázvor, prírodný trstinový cukor), kakaové maslo, pravá Bourbon vanilka. Všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Môže obsahovať stopy sóje, mlieka a škrupinových plodov.
Skladovanie: Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energia: 2192 kJ / 526 kcal;
Tuky: 32 g – z toho nasýtené mastné kyseliny 19 g;
Sacharidy: 53 g – z toho cukry 51 g;
Bielkoviny: 4 g;
Soľ: 0.05 g;
Vláknina: 6 g;
Krajina pôvodu: Švajčiarsko