Popis
Bio sušené rajčiny vypestované pod talianskym slnkom boli nakrájané, posolené morskou soľou a usušené na slnku.
Vďaka tomu, že sú rajčiny nasekané na malé kúsky, je ich použitie rýchle a jednoduché.
Sušené paradajky dodajú pokrmom stredomorskú chuť a používame ich do šalátov, predkrmov, nátierok, na pizzu, na vylepšenie omáčok s rajčinami, polievok a zeleninovými pokrmami.
Môžeme ich podávať aj s bylinkami, cesnakom a olivovým olejom a sú zaujímavou zložkou marinády na nakladaný syr.
Pre ľahšie spracovanie prelejeme rajčiny horúcou vodou, necháme krátko napučiť a zľahka vytlačíme.
Opatrne pri solení výsledného pokrmu – sušené paradajky sú už dosť slané a preto je lepšie najprv ochutnať a až potom prípadne dosoliť.
Zloženie:
sušené paradajky s morskou soľou 54%
extra panenský olivový olej 46%
rozmarín
V bio kvalite z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.