In Stock

Natural Jihlava Sójová múka hladká bezlepková 300g

1,67 

Sójová múka je vynikajúcim zdrojom cenných bielkovín. Je geneticky nemodifikovaná bezlepková múka vhodná pre celiatikov.

Popis

Sójová múka je vynikajúcim zdrojom cenných bielkovín. Je geneticky nemodifikovaná bezlepková múka vhodná pre celiatikov.
Sója je zásadotvorná a má vysoký obsah mnohých cenných minerálov. Má vysoký obsah vitamínov B1 a B3, lecitínu, vápnika a horčíka.

Zloženie: sójové bôby lúpané

Alergény: sója

Výživové údaje na 100g:
Energia: 1449kJ/347 kcal
Tuky: 20,60g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,5 g)
Sacharidy: 10,10 g (z toho cukry: 3,10 g)
Bielkoviny: 37,30g
Soľ : 0,01 g

Použitie: Pridaním 3-5% sójovej múky do pečiva tak môžeme nahradiť vajcia a výrazne predĺžiť jeho trvanlivosť. U pečiva, ktoré nie je zarábané kvasnicami, môžeme nahradiť bežnú múku až do jednej štvrtiny celkovej dávky múkou sójovou. Sójová múka hladká môže byť tiež použitá na zahustenie omáčok alebo ňou nahradiť až tretinu bežnej múky v receptoch na prípravu lievancov. Dá sa použiť pri príprave mnohých chutných vegetariánskych pokrmov.

Skladovanie: Skladujte v suchu.

Krajina pôvodu: Rakúsko

Ďalšie informácie

Typy múky

strukovinové

Podľa hrúbky

hladké

Vlastnosti

bez lepku

Druh múky

sójové

Značka

Natural Jihlava

Možno by sa Vám páčilo…