Zelená šošovica v slanom náleve je ideálna pre chvíle, kedy potrebujeme mať rýchlo uvarené. Hodí sa napríklad na prípravu polievok (šošovicové, zeleninové …), hutných šalátov, zeleninových zmesí aj ako príloha. Krajina pôvodu: Taliansko.
Svojim tvarom a farbou pripomína kaviár. Má jemne orechovú (gaštanovú) chuť. Je prirodzeným zdrojom minerálov, s jemnou konzistenciou. Jej jemne orechová (gaštanová) chuť ju robí ideálnou na prípravu šalátov, hustých polievok, nátierok alebo ako prílohu.
Bohatá na železo a vlákninu. Šošovica je zbavená šupky a preto sa veľmi rýchlo uvarí – približne za 10 minút. Je ľahko stráviteľná. Krajina pôvodu: Kanada / Turecko
Bohatá na železo a vlákninu. Šošovica je zbavená šupky a preto sa veľmi rýchlo uvarí – približne za 10 minút. Je ľahko stráviteľná. Krajina pôvodu: Kanada / Turecko
Bohatá na železo a vlákninu. Šošovica je zbavená šupky a preto sa veľmi rýchlo uvarí – približne za 10 minút. Je ľahko stráviteľná. Krajina pôvodu: Kanada / Turecko
Vhodné na pudingy a dezerty. Skladujte v chlade a suchu. Krajina pôvodu: Thajsko. Príprava: Perly namočíme na noc vo vode. Pridáme rastlinné mlieko, sladidlo, či sirup. Za občasného miešania postupne zahrievame až vznikne hustá hmota (približne 5 min.). P