KategórieHlavné jedlá Zdravé recepty

Hrachová kaša BZL

Autor článku: Peter Planieta

  • 1 šálka hrachu poleného – žltého
  • 1 čl morskej soli
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 1 pl majoránky
  • 3 pl Arowrootu – maizeny
  • Tamari – sójovej omáčky
  • 3 šálky vody


Hrach cez noc namočíme, zlejeme a uvaríme v čistej (nesolenej) vode. Mäkký hrach rozmixujeme alebo prepasírujeme. Ochutíme morskou soľou, rozdrveným cesnakom a majoránkou. Zahustíme maizenou a krátko povaríme. Pred dohotovením pridáme podľa chuti Tamari omáčku.

Podporuje slezinu, slinivku a žalúdok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *