Produkt ekologického poľnohospodárstva. Odporúčané použitie: v kombinácii s ovocím, vanilkou, škoricou alebo zázvorom, ingrediencia do pudingov, koktejlov, na sušienky, biskvity, na torty
Vyznačuje sa vysokým obsahom kvalitných bielkovín najmä esenciálnu aminokyselinu lyzín. Neobsahuje lepok. Neobsahuje jednoduché cukry a preto má vysoký glykemický index a je vhodný pri diabetickej diete.
Kulinárska špecialita z kešu. Rastlinná Kešu alternatíva smotany BIO je vyrobená zo surovín ekologického poľnohospodárstva, bez pesticídov, chemických hnojív a GMO.
Návod na nakličovanie: 6-8 hodín namáčať v čistom nakličovadle, potom nechať 2 dni v tme, potom 2-4 dni na svetle, 2x denne dobre preprať v čistej vode. Semienka udržovať neustále v teple a vlhku, nikdy nedávať na priame slnko.
V arabskom svete je táto zmes veľmi obľúbená a milovníkmi kávy cenená kvôli priaznivému účinku na trávenie. Skladujte v suchu. Krajina pôvodu: Rakúsko.