Popis
Natto sú fermentované sójové bôby s charakteristickou vôňou a chuťou, so slizkým povrchom. V Ázijských krajinách sa natto pridáva do zeleninových a ryžových pokrmov, alebo do miso polievok.
Predstavuje výborný zdroj bielkovín. Vďaka fermentácií sú sójové zložité bielkoviny rozložene a preto je natto ľahšie stráviteľné ako samotné sójové bôby.
Zloženie: BIO sójové bôby, fermentačná kultúra.
Použitie: Osmažte pór a nechajte vychladnúť, pridajte natto, horčicu a dochuťte sójovou omáčkou. Ozdobte pažítkou.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energia 865kJ / 207kcal, tuky 11 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,0 g, sacharidy 11 g z toho cukry 1,5 g, bielkoviny 17 g, soľ 0,0 g.
Skladovanie: Uchovávajte v chlade pri teplote od 2°C do 8°C. Dátum min. trvanlivosti je uvedený na obale. Čierne škvrny sú prejavom dozretia a nie sú závadou produktu.
Krajina pôvodu: Česká republika