Popis
Miso je pasta zo sóje, používaná v japonskej kuchyni ako ochucovadlo. Svetlé shiromiso (ryžové biele miso) je jemné a krémové, najmenej slané. Vyrába sa zo sóje a bielej ryže. Používa sa do kaší,
sladkých zelenín, sladších polievok, záliviek, nishime, omáčok, atď.
Zloženie: ryža 42%, sójové bôby 21%, voda, morská soľ.
Výživové hodnoty (na 100g): Energia: 695kJ/165kcal, Tuky: 3,4g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,20g, Sacharidy: 27,0g z toho cukry: 23,0g, Bielkoviny: 7,5g, Soľ: 4,9g.
Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste do 10 stupňov.
Minimálna trvanlivosť: Uvedená na obale.
Krajina pôvodu: Česká republika.