Popis

Propolisová masť so zinkom s propolisovým extraktom a oxidom zinočnatým pre hygienickú starostlivosť o pokožku. Je vhodná pre popraskanú a aknóznu pleť. Čisté prírodné zložky sú starostlivo vybrané tak, aby chránili citlivú pokožku.

Antibakteriálne a antiseptické vlastnosti oboch zložiek krému, propolisu a oxidu zinočnatého, určujú hlavnú oblasť použitia tejto masti – potláčanie zápalov a hnisania, a preto je ideálna na boj s akné. Propolisová masť so zinkom je tiež vhodná aj pre dámy, keďže je veľmi účinná proti vyrážkam, ktoré vznikajú po holení, najmä v oblasti bikín. Uľaví oparu a osvedčila sa tiež pri odstraňovaní plienkových zaparenín.

Pre koho je Propolisová masť so zinkom vhodná?
Osoby s problematickou pokožkou, trpiaci kvasinkovou infekciou, hnisavými ranami, akné, zapareninani.

Účinky:
Podľa tradičnej medicíny propolisová masť zaberá aj v tých prípadoch, keď už aj klasické maste zlyhávajú. Účinky mastičky s propolisom a oxidom zinočnatým sú:
* protizápalové
* antibakteriálné
* nevytvára mastný film
* urýchľuje hojenie
* zmatňuje a zjemňuje textúru pokožky
* sťahuje póry, redukuje lesk,
* absorbuje nadmerné množstvo mazu v pokožke
* spomaľuje proces starnutia
* blahodarne pôsobí na problematickú, aknóznu pleť

Zloženie: Slnečnicový olej, vazelína, voda, glycerín, oxid zinočnatý, propolis, cetearylalkohol. 64 % ingrediencie je prírodného pôvodu. Dermatologicky testované.

Odporúčané dávkovanie: Nanášajte 2-4x denne na postihnuté miesta. NEUŽÍVAŤ VNÚTORNE!

Skladovanie: Propolisovú masť so zinkom odporúčame skladovať na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote do 26°C. Chrániť pred slnečným žiarením. Spotrebovať do 3 mesiacov od otvorenia včelieho produktu.

Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.

Krajina pôvodu: Slovensko

Možno by sa Vám páčilo…