Popis

Celozrnné špaldové cestoviny vyrobené z bio celozrnnej špaldovej múky. Tarhoňa je výborná ako príloha k mäsu, ale chutí aj v cestovinovom šaláte so zeleninou, či dokonca aj na sladko, napr. s jablkami.

Návod na prípravu: za šálku cestovín opražíme na oleji a cibuľke dozlatista, zalejeme max. 1,5 šálky vody (najlepšie vriacej) a necháme zovrieť. Povaríme cca 5-8 minút, kým cestovina nevsiakne všetku vodu. Občas premiešame. Môžeme počas varenia posoliť. Hotové cestoviny už necedíme.

Zloženie: celozrnná múka z pšenice špaldy*, voda. *- z ekologického poľnohospodárstva. Alergény: obsahuje lepok

Výživové hodnoty (na 100g): Energia: 502kJ / 355kcal, Tuky: 1,93g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,27 g, Sacharidy: 69,68g z toho cukry: 2,00g, Vláknina: 6,99g, Bielkoviny: 12,10g, Soľ: 0,001g.

Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.