Popis

Táto údená soľ s tónmi béžovej až svetlo zlatistej farby má výbornú údenú chuť a príjemne vonia po šunke.
Podľa starej udiarenskej tradície sa zušľachťuje v malej udiarni v nemeckom pohorí zvanom Švábska Alba.
Aby jej chuť mohla vyzrieť v jemnom dyme z jedľového a bukového dreva, ponecháva sa táto pôvodná morská soľ v udiarni po dobu 6-7 dní.
Milovníci údenej kuchyne tak môžu vytvárať svoje vlastné kulinárske recepty, bez toho aby vlastnili udiareň.
Tip:
Dokonale sa hodí k miešaným vajciam, hubovým pokrmom, dusenému mäsu, sendvičov, grilovaným pokrmom, rybám i šošovke s cestovinami.
TIP:
Pridávajte soľ až ku koncu varenia, aby sa údené aróma krásne udržalo v pripravovanom pokrme.
Zloženie:
morská soľ 100%