Skladom

Ryžový ocot – sladký 250ml NJ

5,79 

Popis

Ryžový ocot je tradičná japonská prísada na výrobu sushi. Môžete ale použiť aj ako ochucovadlo pri príprave rizota (pridať do ryže po jej uvarení), šalátov, pomazánok a pod. V porovnaní s klasickým umelo fermentovaným octom je ryžový ocot sladší, menej kyslý a veľmi jemný. Vyrobený prírodnou fermentáciou.

Prípadný kal či usazenina je prirodzený jav a neznamená, že ocot je pokazený.

Zloženie: voda, celozrnná ryža BIO, ryžové otruby BIO, aspergillus oryzae (koji)

Výživové hodnoty (na 100g): Energia: 59kJ / 14kcal, Tuky: 0g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g, Sacharidy: 0g z toho cukry: 0g, Bielkoviny: 0g, Soľ: 0g.

Skladovanie: Skladujte na chladnom a tmavom mieste.

Krajina pôvodu: Japonsko.