Popis

Hladká ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku, na prípravu kaší, do omáčok, polievok, zeleninových zmesí aj na pečenie.
Cesto z ryžovej múky je pevné a menej pružné.
Hladká ryžová múka pomáha znižovať hladinu cholesterolu, ale aj vysoký krvný tlak.
Ryža je ľahko stráviteľná potravina navodzujúca pocit nasýtenia, preto sa často používa v rôznych diétach.
Hladká ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku, na prípravu kaší, do omáčok, polievok, zeleninových zmesí aj na pečenie.
Zloženie:
100% múka z ryže.
Skladovanie:
Skladujte v suchu.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energia 
1464 kJ / 350 kcal
Tuky 0,4 g
Sacharidy 74,3 g 
Bielkoviny 8,8 g
Soľ 0 g
Krajina pôvodu:
Česká Republika

Ďalšie informácie

Parameter

, ,

Živly