Popis

Je to úžasný čistiaci elixír – prírodne vznikajúce antibiotikum a antiseptikum, ktoré ničí choroboplodné zárodky a baktérie a napomáha tak dosiahnutiu optimálneho zdravia a dlhovekosti.

Tento jablčný ocot sa vyrába skvasením muštu čerstvo vylisovaného z demeter jabĺk. Nie je vyrobený z koncentrátu. Na výrobu boli použité jablká dozreté na slnku z vyhlásených pestovateľských oblastí v južnom Nemecku. Ocot nie pasterizovaný a je prirodzene zakalený. Vyniká príjemnou chuťou a vôňou po jablkách a hodí sa nielen na ochucovanie a konzervovanie pokrmov, ale tiež do kúpeľa, na kozmetické účely a ako základ nápojov podporujúcich zdravie.

Zloženie: BIO jablčný ocot

Použitie: Jablčný ocot BIO sa konzumuje v menších dávkach, cca 1 – 2 čajové lyžičky pridané napr. do 2 dcl džúsu alebo vody, ktorú môžete mierne osladiť melasou, medom, alebo iným prírodným sladidlom.
Používa sa tiež v studenej kuchyni do šalátov, omáčok, majonéz alebo na zaváranie zeleniny.

Ďalšie informácie

Parameter

, ,