Popis
Fazuľa Mungo.
Mungo fazuľa je ideálna na naklíčovanie.
Chuťou pripomína zelený hrášok.
Naklíčené Mungo obsahuje mimoriadne mnoho bielkovín, železa a takmer všetky hlavné vitamíny skupiny B.
Po naklíčení je ho možné použiť ako ozdobu do šalátov, na pomazánky alebo na obložené chlebíčky a je ho možné konzumovať v surovom stave.
Zloženie:
fazuľa Mungo
Výživové údaje:
Energetická hodnota (100g): 1452 kJ
Bielkoviny: 23,9 g
Sacharidy: 62,6 g
Tuky: 1,2 g
z toho Nasýtené mastné kyseliny: 0,348 g
Cukry: 6,6 g
Soľ: 0,013 g
Použitie:
Skladujte pri teplote do 25 °C a pri relatívnej vlhkosti do 70%.
Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu:
Čína / Mjanmar / Argentína