Popis

Ryžový dezert s príchuťou karobu, ktorý je prirodzene bez lepku a bez laktózy. Ryžový dezert je skvelou alternatívou ku klasickým mliečnym výrobkom. Karob je zdravšia alternatíva kakaa a čokolády, obsahuje zinok a mnoho minerálov. Hovorí sa mu tiež svätojánsky chlieb. Krajina pôvodu: Česká republika
Zloženie
voda, ryža 8 %, rastlinný olej, ryžový sirup, glukóza, fruktóza, karob 5 %, kukuričný škorb, lieskové orechy, repkový lecitin E 322.
Výživové údaje
Výživové hodnoty (na 100g): Energia: 407kJ/97kcal, Tuky: 2,8g z toho nasýtene mastné kyseliny: 0,2g, Sacharidy: 17,5g z toho cukry: 11g, Bielkoviny: 0,43g, Soľ: 0,11g.
Použitie
Skladujte pri teplote 2 – 8 °C. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín.