Zobrazuje sa všetkych 8 výsledkov

  • Koloidné striebro 1000ml + Bonus 100ml s rozprašovačom

    47,70 

    Koloidné striebro v koncentrácií 50 ppm – roztok. Podľa smerníc platných v EU sú výrobky prvkov v koloidnej forme určené výhradne na vonkajšie použitie a teda sa nemôžu užívať vnútorne (t.j. piť). Upozornenie: Výrobok nie je určený pre osoby, ktoré sú ale

    Pridať do košíka
  • Koloidné striebro 100ml

    6,75 

    Koloidné striebro v koncentrácií 50 ppm – roztok. Podľa smerníc platných v EU sú výrobky prvkov v koloidnej forme určené výhradne na vonkajšie použitie a teda sa nemôžu užívať vnútorne (t.j. piť). Upozornenie: Výrobok nie je určený pre osoby, ktoré sú ale

    Pridať do košíka
  • Koloidné striebro 250ml

    13,50 

    Koloidné striebro v koncentrácií 50 ppm – roztok. Podľa smerníc platných v EU sú výrobky prvkov v koloidnej forme určené výhradne na vonkajšie použitie a teda sa nemôžu užívať vnútorne (t.j. piť). Upozornenie: Výrobok nie je určený pre osoby, ktoré sú ale

    Pridať do košíka
  • Koloidné striebro 500ml

    25,20 

    Koloidné striebro v koncentrácií 50 ppm – roztok. Podľa smerníc platných v EU sú výrobky prvkov v koloidnej forme určené výhradne na vonkajšie použitie a teda sa nemôžu užívať vnútorne (t.j. piť). Upozornenie: Výrobok nie je určený pre osoby, ktoré sú ale

    Pridať do košíka
  • Ryža Basmati biela bio 500g CL

    3,73 

    Ryža basmati je obľúbená kvôli svojej typickej, exotickej vôni a chuti, podobnej jasmínovej ryži. Jej zrná sú dlhé, úzke a po uvarení nadýchané, pevné a nelepia sa. Jej použitie je kvôli chuti všestranné, no výnimočne sa hodí k Indickým koreneným omáčkam, ale aj ako príloha k zeleninovým, mäsitým jedlám, do šalátov, rôznych mäsových plniek, dokonca ako súčasť sladkých dezertov, ako je napríklad mliečna ryža, ryžový nákyp a podobne.


    Je vynikajúcim zdrojom železa a kyseliny listovej. Má veľmi nízky obsah sodíka, neobsahuje lepok, konzervanty a dokonca je nízkotučná.


    Príprava:
    2 hrnčeky ryže prepláchneme v studenej vode, aby sa odstránil prebytočný škrob.
    Potom pridáme 2 hrnčeky studenej vody, osolíme a prípadne okoreníme podľa chuti.
    Bielu ryžu varíme na miernom ohni do mäkka – približne 20 minút, natural ryžu – približne 35 minút.

    Pridať do košíka