Morské riasy sú bohatý zdroj minerálov a jódu. Ponúkame vám rôzne druhy morských rias (Nori, Wakame, Kombu, Arame, Agar-Agar, atď.). Používajú sa na zvýšenie výživovej hodnoty jedla, na suši, na ochucovanie jedál, za zahustenie a podobne.

Zobrazujú sa všetky 4 výsledky

  • Riasa agar – agar 10g

    1,02 

    Prírodná želatína z morských rias. Možné použiť napríklad na zahustenie marmelád a lekvárov bez chémie.

    Pridať do košíka
  • Riasa kombu 50g

    7,32 

    Príprava: opláchnuť, namočiť cca 15 minút variť minimálne 50 minút. Obsahuje: vápnik, horčík, zinok, jód, sodík, železo, vláknina, vitamíny.

    Pridať do košíka
  • Riasa kombu 50g JN

    5,54 

    Morské riasy sú kvalitným a najľahšie využiteľným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov. Telu dodávajú potrebné vitamíny a sú cenené tiež pre veľký obsah minerálnych látok.

    Pridať do košíka
  • Riasy Agar – Flakes 28g

    10,63 

    Agar-Agar, známa v Japonsku ako kanten, je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Hmotnosť: 28 g

    Pridať do košíka