Ponúkame vám rôzne prírodné slady, napríklad ryžový, kukuričný či jačmenný ako alternatívu ku klasickému bielemu rafinovanému cukru s vyšším glykemickým indexom. Používajú sa na osladenie pokrmov. Sú zdrojom cukrov a teda aj energie. Obsahujú viac minerálov ako bežný cukor.
Produkt ekologického poľnohospodárstva. Odporúčané použitie: v kombinácii s ovocím, vanilkou, škoricou alebo zázvorom, ingrediencia do pudingov, koktejlov, na sušienky, biskvity, na torty
Sladidlo novej generácie vyrobené unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky. Pokrmy pripravené s týmto sladidlom vykazujú výrazne nižšiu energetickú hodnotu v porovnaní s pokrmami, ktorá boli pripravené s použitím cukru a tuku. Sladivosť je rovnaká
Používame cookies, aby sme Vám poskytli čo najlepší online zážitok. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s použitím funkcií cookies v súlade s pravidlami uvedenými na linke Politika cookies. Viac informácií nájdete na nižšie uvedených linkách Centrum súkromia a Politika COOKIES. Ďakujeme.
Keď navštívite ktorúkoľvek webovú stránku, môže vo vašom prehliadači ukladať alebo načítať informácie, väčšinou vo forme súborov cookie. Tu môžete ovládať svoje osobné nastavenia služby súborov cookie.
We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.