Kvalitné prírodné sladidlá ako trstinový cukor, slad, sirup, melasa, med či xylitol (brezový cukor), aj v BIO kvalite, rôzneho druhu (trstinový, ovocný, pšeničný, ryžový, kukuričný) na osladenie jedál a nápojov s vyšším glykemickým indexom, čiže pre diabetikov vhodnejšie ako klasický biely rafinovaný cukor. Vyskúšajte rôzne alternatívy klasického bieleho rafinovaného cukru.
Sladidlo novej generácie vyrobené unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky. Pokrmy pripravené s týmto sladidlom vykazujú výrazne nižšiu energetickú hodnotu v porovnaní s pokrmami, ktorá boli pripravené s použitím cukru a tuku. Sladivosť je rovnaká
Používa sa ako prírodné sladidlo. Dextróza je monosacharid, ktorý sa vyskytuje v mnohých ovocných plodoch a plodinách (kukurica, zemiaky). Vyrobené z kukuričného škrobu. Podáva sa ako nápoj, t.j. rozpustený vo vode nebo citrónovej šťave. Skladovanie: Skl
Kokosový cukor má nižší glykemický index GI 35, ako trstinový cukor a sirup z agáve. Má optimálnu energiu a výživovú hodnotu v rámci zdravého životného štýlu. Je bohatý na K, Mg, Zn, Fe a na vitamíny B1, B2, B3, B6, a C. Obsahuje 14 aminokyselín.
Používame cookies, aby sme Vám poskytli čo najlepší online zážitok. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s použitím funkcií cookies v súlade s pravidlami uvedenými na linke Politika cookies. Viac informácií nájdete na nižšie uvedených linkách Centrum súkromia a Politika COOKIES. Ďakujeme.
Keď navštívite ktorúkoľvek webovú stránku, môže vo vašom prehliadači ukladať alebo načítať informácie, väčšinou vo forme súborov cookie. Tu môžete ovládať svoje osobné nastavenia služby súborov cookie.
We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.